Prosta delovna mesta: Zidar, komunalni delavec

19. 2. 2019
Obvestila
28. 2. 2019

Komunala, javno podjetje d.o.o. objavlja razpis za prosta delovna mesta zidarja in komunalnega delavca.

Za delovno mesto Zidar I. sta prosti dve delovni mesti za nedoločen čas s polnim delovnim časom in s poskusnim delom. Zahtevana je srednja poklicna izobrazba (IV. stopnja) in 6 mesecev delovnih izkušenj, tehnična smer. Zaželeno je vozniško dovoljenje B kategorije ter posamezna znanja iz stroke ter morebitni dodatni tečaji.

Za delovno mesto Komunalni delavec  I. je prosto eno delovno mesto za določen čas 3 mesece, s polnim delovnim časom. Zahtevana je nižja poklicna izobrazba in 6 mesecev dela ali srednja poklicna izobrazba (IV. stopnja). Zaželeno je vozniško dovoljenje B, C kategorije, vozniško dovoljenje za traktor in usposobljenost za upravljanje s kmetijskiomi in drugimi priključki ter usposobljenost za delo z motorno žago.

Za delovno mesto Komunalni delavec  II. je prosto eno delovno mesto za določen čas 3 mesece, s polnim delovnim časom. Zahtevana je nižja poklicna izobrazba in 6 mesecev dela ali srednja poklicna izobrazba (IV. stopnja). Zaželeno je vozniško dovoljenje B, C kategorije, vozniško dovoljenje za traktor in usposobljenost za upravljanje s kmetijskiomi in drugimi priključki ter usposobljenost za delo z motorno žago.

Rok za prijavo je 28. februar 2019. Prijave je potrebno oddati v kadrovski službi podjetja Komunala, javno podjetje d.o.o.

PDF icon objava_prostega_DM_-_zidar_I_0.pdfPDF icon objava_prostega_DM_-_komunalni_delavec_I_0.pdfPDF icon objava_prostega_DM_-_komunalni_delavec_II.pdf